Rólunk
A PL Beauty Cosmetics Kft. széles körű tapasztalattal és jelentős gyártókapacitással rendelkező vállalat, amely márkás és saját márkás kozmetikumok és szépségápolási termékek fejlesztésére és gyártására specializálódott.
 
Adottságaink lehetővé teszik mind bőr- és hajápolási cikkek, tisztálkodószerek és személyes higiéniai termékek gyártását, változatos formájú és űrtartalmú flakonok, tégelyek és tubusok töltését. Fejlesztési tevékenységünket és termékeink megbízhatóságának folyamatos ellenőrzését külön Termékfejlesztési és Mikrobiológiai illetve Minőségellenőrzési laboratóriumainkban végezzük.
Gondosan megtervezett folyamataink mellett jól képzett szakembereink és gyakorlott munkatársaink elhivatottságának köszönhető, hogy a legváltozatosabb vevői igényekre is ötletes és rugalmas megoldásokat tudunk kínálni.
 
Küldetésünk magas színvonalú kiszolgálást nyújtani partnereinknek a saját márkás kozmetikumok fejlesztése és gyártása illetve szépségápolási cikkek bérgyártása területén.
 
Jövőképünk egyszerű vevőink elsőszámú beszállítójává válni, velük hosszú távú együttműködést kiépíteni és ápolni. Meggyőződésünk, hogy partnereinkkel folytatott üzleti kapcsolatainkban kizárólag akkor érhetünk el kiemelkedő sikereket, ha nem csak kiváló minőségű termékeket kínálunk, hanem megfelelő szolgáltatásokat is nyújtunk a marketing, kereskedelem, logisztika és technológia területén.
 
Kiemelten nagy hangsúlyt helyezünk a minőségre, higiéniára és termékbiztonságra. Minden beérkező csomagolóanyag mikrobiológiai vizsgálaton esik át, késztermék pedig csak akkor hagyhatja el a telephelyet, ha egy ötnapos tesztelés során megbizonyosodtunk arról, hogy minden paramétere az előírásoknak megfelel.
 
Vállalatunk az ISO 9001:2008-as szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszert működtet kozmetikumok fejlesztése, gyártása és forgalmazása területén. Fogyasztási cikkek gyártójaként BRC Globális Szabvány valamint ISO 22716:2007, kozmetikai GMP szerinti tanúsítvánnyal is rendelkezünk. Ezen bizonyítványainkat minden évben független tanúsító szervezet vizsgálja felül. Az általunk alkalmazott gyártási rendszer, mérési, ellenőrzési módszerek és utasítások biztosítják, hogy a kiszerelt termékeink névleges töltőtömege a vonatkozó követelményeknek folyamatosan megfelel, így az előrecsomagolt kozmetikai termékeinken az e jelet feltüntethetjük.
 
A sorozatgyártás megkezdése előtt receptúráinkat számos próbának vetjük alá, melyek magukban foglalják a házon belüli, több hőfokon elvégzett stabilitás teszteket, illetve az un. challange tesztet is. Ezáltal tudjuk garantálni termékeink hosszú és biztonságos élettartamát.
 
Termékfejlesztési laboratóriumunkban, a megrendelők által megfogalmazott igényeknek megfelelően, képzett vegyész és mikrobiológus szakemberek végzik az új formulák kifejlesztését és tesztelését, kizárólag ellenőrzött minőségű és tanúsított beszállítóktól származó alapanyagok felhasználásával. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb hatóanyag-trendeket, így széles spektrumon vagyunk képesek lefedni a vevői igényeket, akár az ár, akár a minőség az elsődleges szempont.
PLB_1.jpg
PLB_6.jpgPLB_7.jpg
PLB_2.jpg
PLB_3.jpg
PLB_4.jpg
SAJÁT MÁRKÁINK
ANACONDA_PROFESSIONAL.JPG Az ANACONDA Professional portfoliójába speciálisan a kozmetikai szalonokban történő alkalmazásra kifejlesztett maszkok, bőrradírok, tonikok, gélek és krémek tartoznak. A magas hatóanyag tartalom mellett kedvező árfekvés jellemzi a teljes kezelési sor megvalósítására alkalmas termékeket.
PLB_5.jpg
truck_loading.jpg
ANACONDA.JPG Az ANACONDA márka továbbra is igyekszik kozmetikumaival megfelelni a lakossági vásárlók igényeinek a szépségápolás valamennyi területén, legyen az arcápolás, testápolás, vagy épp kézápolás.
CLEARODERM.JPG
A külső-belső megújításon átment CLEARODERM termékcsalád tagjai továbbra is kifejezetten a problémás bőr igényeihez igazodnak.
AEROVILL.JPG A tél beköszöntével különösen hasznosnak tartott AEROVILL orrgél speciális összetételének köszönhetően segít regenerálni a sérült, igénybevett orrnyálkahártyát, könnyítve ezzel a légzést.
 
 
 
 
 
 
 
Anaconda logó
Copyright © 2008 PL Beauty Cosmetics Kft. - Minden Jog Fenntartva
Készítette:
   
logo_8.jpg PL Beauty Cosmetics Kft.
H-8200 Veszprém, Juhar utca 8.
Tel.: (+36) 88 576 800
Fax: (+36) 88 576 801
 
Mintaboltunk
H-1063 Budapest, Bajnok utca 13.
Tel.: (+36) 1 219 0708
Fax: (+36) 1 219 0708